Selecteer een pagina

MONIKE VAN DUREN

Inhoud en opzet basiscursus dierencommunicatie.

In deze basistraining leer je je te concentreren op het huisdier. Je leert te voelen wanneer je contact maakt met het dier en je leert te onderscheiden wanneer dat niet zo is. Je begrijpt het principe van het maken van hartscontact en je oefent op elkaar en op (een foto van) huisdieren van elkaar.

Aan het eind van de dag heb je al veel informatie doorgekregen van diverse dieren en kun je meer en beter vertrouwen op je eigen intuitie. In de cursusruimte zijn in ieder geval twee katten aanwezig waar wij ook op kunnen oefenen. En we werken met een gastdocent, een hond.

Inhoud en opzet vervolgcursus dierencommunicatie

In de vervolgtraining gaan we onze fysieke afstemming op de dieren verdiepen. De dag begint met een intensieve reis door ons eigen lichaam. Vervolgens passen we dit toe op de gastdocent (lees hond) om te ervaren welke fysieke sensaties deze hond heeft.

In de middag gaan we veldwerk doen. Dat kan bijvoorbeeld zijn bij de Paardenkamp in Soest om met de daar aanwezige paarden (op leeftijd) in contact te komen. Een bijzondere ervaring omdat deze dieren zoveel hebben meegemaakt.

We sluiten af met een integrerende slotmeditatie.

Alleen toegankelijk voor degenen die de basiscursus hebben gevolgd.

Lezing intuitieve communicatie met dieren

In de lezing maak je kennis met het fenomeen dierencommunicatie. Wat is het en wat kunnen we ermee? En bovenal hoe werkt het? In de lezing krijg je niet alleen informatie over dierencommunicatie, we gaan ook oefenen. Zodat je terplekke kunt ervaren hoe het is om vanuit je hart een verbinding te leggen met de wereld om je heen.

Voor meer informatie, mail naar monike@animalsoul.nl